VægGE

Med akustiske vægløsninger kan man opnå markante akustiske effekter, der både bidrager visuelt og funktionelt til et givent rum. Det unikke ved vægløsninger af Soundscapes™ er, at de let kan designes direkte efter brugernes behov ved hjælp af forskellige monteringsmetoder, print, rammer og udskæringer etc.

Intelligent Space arbejder grundlæggende med to typer vægløsninger: Fastmonterede og tilpassede.

Inspiration

 

Fastmonterede vægløsninger monteres direkte på væk med lim eller skruer. Det er vores simpleste vægløsning, hvilket giver et visuelt diskret løft af akustikken. 

Klasselokale hos musik- og performanceskolen 'Akademiet'. Hvide akustiske paneler på vægge. Alle akustiske produkter er lavet af Intelligent Space (INSP)

Dette er standardstørrelser og former for Soundscapes™-paneler. For Soundscapes™ i andre former eller størrelse, venligst kontakt os for assistance eller inspiration.

 

Tilpassede vægløsninger specialdesignes, så de kan understøtte den eksisterende arkitektur, æstetik og den ønskede rumfunktion.

Eksempler på dette kan være akustiske billeder, opslagstavler eller konturskårede paneler til montering på glasvægge. Vi har en række forskellige rammeprofiler og printmuligheder til rådighed.

DSC04615-2
Væghængte akustiske billeder med print af kendte musikere hænger på væggen hos 'I Lunden' Produceret af Intelligent Space (INSP).

Dette er standardstørrelser og former for Soundscapes™-paneler. For Soundscapes™ i andre former eller størrelse, venligst kontakt os for assistance eller inspiration.

Skriv til os

Ring til os

Vi ser frem til at høre fra dig

+45 4291 0195

Intelligent Space
Strandvejen 130
DK-2900 Hellerup

hello@intelligentspace.dk