Erhvervsvirksomheder

KOntorer

Billede linker til side akustik i offentlig administration

Pandemiens indmarch har umiddelbart skabt en defensiv holdning i virksomhedernes forhold til hjemmearbejdspladser, kontorindretning og arbejdsprocedurer. Reelt viser det sig, at pandemien utilsigtet har budt på mange nye muligheder for at revurdere fastlåste mønstre i arbejdsprocesser og organisering.

I samarbejde med Caleidoscope AB, en af verdens førende loft- og belysningsproducenter, har vi skabt det multifunktionelle loftsystem u_Space. Det integrerer belysning, akustik, rumdeling og netværk i fleksible og bæredygtige indretninger. u_Space understøtter nye mønstrer i koncentration, kreativt samspil og kommunikation samtidigt med, at de øger m2-udnyttelsen af kontoret.

Kontakt os, hvis du har brug for

Produktion & lager

Produktions- og lagerfaciliteter er traditionelt fokuseret på at optimere layout.  Med just-in-time og andre ændringer i logistikken bliver layout og andre forhold løbende tilpasset nye krav og muligheder. 

Intelligent Spaces produkter gør det muligt ikke alene at lave ændringer og hurtige omstillinger i produktionsprocessen, men også at skabe mærkbare forbedringer i medarbejdereffektivitet og -trivsel. Alle løsninger er bakterieresistente og lette at rengøre.

Kontakt os, hvis du har brug for

Detailvirksomheder

Billede linker til side om akustik i detailbranchen.

De danske servicefag fokuserer på branding og den gode kundeoplevelse. Butikkerne er i stigende grad designet som attraktive og fleksible udstillingslokaler, hvor personalet har bevægelsesrum til at overskue og betjene kunderne hensigtsmæssigt. Lokalerne må hurtigt kunne tilpasse sig ændringer i varedisplay og kundeflow.

I samarbejde med Caleidoscope AB, en af verdens førende loft- og belysningsproducenter, har vi skabt det multifunktionelle loftsystem u_Space. Det integrerer belysning, akustik, rumdeling og netværk i fleksible og bæredygtige indretninger.

Kontakt os, hvis du har brug for:

Fremtidens kontor

DSC_1720

I kølvandet på COVID-19-pandemien har der været et stort fokus på, hvordan fremtidens kontor kommer til at se ud, og hvad det skal kunne. Hvis du er interesseret i, hvad andre virksomheder og forskningen har at sige om dette, så læs med her i vores artikel fra fagbladet Byggeri + Arkitektur:

DSC_1720

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til os

Vi ser frem til at høre fra dig

+45 42910195

Intelligent Space ApS
Strandvejen 130
DK-2900 Hellerup

hello@intelligentspace.dk

Skriv til os