Tips til indretningen i din stue

Flot stue med pejs
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Stuen er ofte et af de mest brugte rum i et hjem. Det er her hele familien samles til enten hygge foran fjernsynet, spilaftener eller bare til at slappe af i. Derfor er det vigtigt at skabe en god ramme for ens stue, så alle familiemedlemmer ønsker at tilbringe tid ude i stuen. Hvis du mangler nogle tips til hvordan du kan indrette din stue, så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her vil vi give dig tre tips til, hvordan du får skabt en hyggelig stue.

Behagelige møbler er essentielt

Der er ikke noget mere vigtigt end behagelige møbler til en stue. Du ønsker, at din familie og dine venner skal kunne slappe af i stuen, så sørg for, at møblerne er komfortable. Det betyder, at du skal vælge stole og sofaer, der er bløde og indbydende, frem for hårde og ubehagelige. Du kan også tilføje nogle puder og tæpper for at gøre møblerne endnu mere komfortable. Det kommer naturligvis an på, hvor meget plads du har at gøre med. Men hvis du har rigeligt med plads, kan en stor hjørnesofa eller sofa med chaiselong være gode bud. Så er der plads til flere familiemedlemmer eller venner.

Planter gør stuen mere levende

Det er velkendt, at planter har en positiv effekt på vores velbefindende. De renser luften og skaber en mere behagelig atmosfære. Så hvorfor ikke tilføje nogle planter til din stue? Det vil få rummet til at føles mere levende og kan endda være med til at forbedre dit humør. Vælg planter, der er nemme at passe, så du behøver ikke at bruge for meget tid på dem. For eksempel er en slangeplante eller en gummiplante begge to ikke særlig krævende planter, som kan tåle at blive “forsømt”. Hvis du ønsker at give rummet lidt farve, skal du vælge blomster i stedet for grønne planter. Blomster lyser ethvert rum op og kan få det til at føles mere muntert.

Tilføj nogle personlige detaljer

Din stue skal også afspejle din personlighed og stil. Så du skal ikke være bange for at tilføje nogle personlige detaljer. Det kan være alt fra familiefotos til kunst på væggene. Du kan også bruge forskellige slags materialer for at skabe en bestemt atmosfære. En billedvæg kan skabe en masse personlighed i en stue, og du kan vælge mellem forskellige rammer for at skabe et anderledes udtryk. Læs mere på Premium Bolig om hvordan du skaber en hyggelig stue med de bedste tips og tricks.

Nyeste artikler

Flot fastelavnstønde

Den store guide til fastelavnstønder

Fastelavn er en festlig tid i Danmark, fyldt med traditioner, familiehygge og selvfølgelig fastelavnstønder. Denne guide vil tage dig gennem alt, hvad du behøver at