Lofter

Loftløsninger er en effektiv vej til forbedringer af det akustiske miljø. Vi designer loftløsninger med henblik på den akustiske effekt men også rummets æstetik, udformning og brugernes behov. Et loft af Soundscapes™-paneler er desuden særligt egnet til fredede bygninger og til asbestoverdækning.

Intelligent Space arbejder grundlæggende med tre typer loftløsninger: Fastmonterede, svævende og grid.

Inspiration

Traditionelle fastmonterede løsninger limes direkte på loftoverfladen, skrues fast eller monteres med små magneter. Oplagt til lavloftede rum og fredede loftarealer.

Arkitekttegnet gangareal hos Skovlyskolen. Loftet er lavet af træ og specialskårede akustiske paneler, der lukker den oprindelige asbest inde. Alle akustiske produkter er lavet af Intelligent Space (INSP)

Dette er standardstørrelser og -former for Soundscapes™-paneler. For Soundscapes™ i andre former eller størrelser, venligst kontakt Intelligent Space for assistance eller inspiration.

Fordele ved løsningen

Svævende løsninger er en innovativ og unik loftløsning. De består grundlæggende af udskæringer af Soundscapes™, der hænges horisontalt eller vertikalt fra wires. Med denne teknik kan man let lave unikke og æstetiske løsninger, der beriger det akustiske miljø.

Dette er standardstørrelser og -former for Soundscapes™-paneler. For Soundscapes™ i andre former eller størrelser, venligst kontakt os for assistance eller inspiration.

Fordele ved løsningen

Grid-løsninger er et innovativt og helt unikt system, der integrerer lyd, lys og netværk. Det består grundlæggende af Soundscapes, der hænges fra loftet i et PrioGRID. Det er i særdeleshed egnet til rum med højt til loftet.

Dette er standardstørrelser og -former for Soundscapes™-paneler og PrioGRID. For Soundscapes™ i andre former eller størrelser, venligst kontakt os for assistance eller inspiration.

Fordele ved løsningen

Skriv til os

Ring til os

Vi ser frem til at høre fra dig

+45 4291 0195

Intelligent Space
Strandvejen 130
DK-2900 Hellerup

hello@intelligentspace.dk