Jeudan - Modernisering af fredet bygning

Acoustic ceiling made from grey sustainable PET panels. At Jeudan in Copenhagen. All acoustic products are made by Intelligent Space (INSP)

Synergi mellem gammelt og nyt

Jeudan er en respekteret og stor spiller på markedet for køb og udleje af kontorer, beboelser og retail i Hovedstadsområdet. I disse specifikke kontorer fra slutningen af 1700-tallet var der problemer med forstyrende efterklangstider. Dette påvirkede både koncentrationen og kommunikationen, og stod i vejen for en tilfredsstillende lejeaftale. 

Udfordringen var dobbelt: Den akustiske løsning skulle både tilpasses æstetikken i det gamle antikke interiør og gøres teknisk elegant for at undgå påvirkning af de delikate fredede træoverfladen.

Intelligent Spaces Soundscapes™-paneler blev udformet i præcis samme dimension og farve som loftet. På grund af deres lette vægt kunne Intelligent Space solidt fastsætte panelerne til loftet med magneter. Der er ingen mærker, ingen huller i de delikate træoverfladen, og det kan let renses eller pilles ned.

Med simple og kreative midler blev det gamle interiørs stil og charme bibeholdt, samtidig med at det blev transformeret til noget moderne og funktionelt. God akustik må tilpasses brugernes kontekst og muliggøre rummets funktion.

Fordele