Funktionalitet

Gør det komplicerede enkelt

Funktionalitet titelbillede
Billedet illustrerer funktionen 'ease-of-use'

Ease-of-use

Alle Intelligent Space-produkter er ekstremt lette at bruge. De er letvægt, de kan tilpasses alle rummets hjørner, de er hygiejniske og bakterieresistente, de er robuste, de bevarer overfladen og de øvrige egenskaber i meget forskellige indendørsklimaer, og så er de lette at rengøre med sæbevand, hvor miljøet er besværligt.

Billedet illustrerer funktionen 'modulært og fleksibelt'

Modulært og fleksibelt

Alle Intelligent Space-produkter er udtænkt og fremstillet til at indgå i et modulært samspil med hinanden. Det gælder fra de simple Soundscapes™ op til de mest sofistikerede indretninger. Som bruger kan man problemfrit tilføre nye elementer til bestående elementer, man kan fjerne elementer fra bestående elementer, og man kan tilpasse nyt design til eksisterende design. 

Billedet illustrerer funktionen 'multifunktionelt'

Multifunktionelt

Alle Intelligent Space-produkter er mere end blot akustikregulering. Alle løsninger tilføjer en eller flere andre funktionaliteter, så vi aldrig efterlader rummet grimmere eller mindre funktionelt, end det var i forvejen. Vores ønske er at tilføje noget attraktivt eller nyttigt, såsom en lyskilde eller et kunstneriske udtryk, til alle løsninger. Vores løsninger er således aldrig ‘blot’ akustik.

egenskaber

Bæredygtigt

God akustik

Bakterieresistent

Modulært

Let vedligeholdelse

Lav vægt