fbpx

HIGH QUALITY ACOUSTIC SOLUTIONs

FRA SKROT TIL SLOT

Klip lånt fra YouTube, https://bit.ly/2lYNhOM. Produceret af National Geographic ©

Forskningen viser, at der er over 150 millioner tons plastik i havene i dag. Hvis det fortsætter, som det har gjort indtil nu, vil der i år 2050 være mere plastik end fisk i havene. ”The New Plastic Economy” af Ellen MacArthur Foundation, 2016.

I Intelligent Space er visionen, at plastik aldrig skal være affald. I stedet skal det behandles som en værdifuld ressource. Vi finder akustiske muligheder gennem innovation og praktiske løsninger med produkter baseret på Soundscapes™ – højkvalitets polyetylenplastik-paneler (PET). Alle vores produkter er fremstillet af genbrugte plastikflasker. Dette gør dem til de mest effektive, miljøvenlige og bæredygtige akustiske komponenter på markedet.

DEN CIRKULÆRE MODEL

Klip lånt fra https://www.circulardesignguide.com ©

Takket være moderne teknologi kan vi nærme os en cirkulær økonomi, hvor materialer genbearbejdes og gendesignes til nye produkter. Derved kan materialet antage nye former og liv. En cirkulær plastikøkonomi er derfor mere end bare genbrug af produkter – det er en kontinuerlig opgradering af plastik.

I Intelligent Space arbejder vi med et cirkulært design, som kan rekonfigureres. Det giver løsningerne længere holdbarhed, kræver mindre bearbejdning og minimerer mængden af plastik der ender i miljøet. I praksis tillader det en uendelig mængde forskellige sanselige og formmæssige udtryk.

Luk menu