Bæredygtighed

Vores forhold til bæredygtighed og cirkularitet

Lokalproduktion

Vi ønsker at bidrage til en bedre verden ved at producere produkter, der mindsker CO2-udslippet og genanvender affaldsmaterialer. Og så er det produceret og udviklet i Norden.

Ikke bare plastik

Alle vores løsninger bidrager til en bæredygtig fremtid ved at forbedre indeklimaet og genanvende plastik. Vi bruger og genbruger granulat fra plastikflasker i alle vores Soundscapes™,  og vi bruger bæredygtige materialer i alle dele af vores arbejdsproces.

Uendelig genbrugscyklus

Baseret på traditionel filtningsteknik, kan vi opnå en bred vifte af akustiske effekter i vores materiale, og de kan bruges og genbruges igen og igen og igen

Værktøjskasse

Cirkulært design

Vi arbejder med et cradle-to-cradle cirkulært designkoncept. Det sikrer holdbarheden, det kræver mindre forarbejdning, og det mindsker den mængde af plastik, der ender i naturen som ubrugeligt skrald.

Modularitet

Det er vigtigt, at vores løsninger understøtter performance og aktiviteter i en lang række interiør, og at de kan blive modificeret og flyttet rundt som behovet udvikler sig over tid. Modulært design gør udvælgelse, kombinationer og ændringer meget lettere såvel som mindre dyre.

Unik netværksposition

Intelligent Spaces løsninger bygger på iagttagelse og grundig forståelse af det samspil, der kan opnåes mellem vores netværk af kunder, leverandører og partnere.

egenskaber

Bæredygtigt

God akustik

Bakterieresistent

Modulært

Let vedligeholdelse

Lav vægt