Bæredygtighed

Det betaler sig at tænke bæredygtigt

Genanvendelse og cirkularitet

Vi nedsætter kundens CO2-aftryk ved at bruge genanvendte og genanvendelige materialer. Alle Soundscapes™ består af 99% genanvendt plastik fra det nordiske retursystem, og skulle der nogensinde bliver behov for det, kan de smeltes om igen med minimalt energiforbrug – dette sikrer en høj grad af cirkularitet.

Energioptimering

Udover at være bæredygtigt i sig selv, kan produkter af genanvendt PET være med til at energioptimere. Det virker isolerende og kan således bidrage til en lavere varmeregning og mindre spildenergi. Desuden genanvendes og produceres alle produkter i norden, så der er minimalt energiforbrug på transport.

Lifecycle

Plastik i naturen er et velkendt problem, da det tager lang tid at nedbryde. Men netop dette giver det en fordel i produkter, da det giver produkterne en nærmest uendelig livscyklus. Materialets slidstyrke og modstandsdygtighed bidrage desuden til, at det aldrig behøver at blive til skrald.

Værktøjskasse

Cirkulært design

Vi arbejder med et cradle-to-cradle cirkulært designkoncept. Det sikrer holdbarheden, det kræver mindre forarbejdning, og det mindsker den mængde af plastik, der ender i naturen som ubrugeligt skrald.

Modularitet

Det er vigtigt, at vores løsninger understøtter performance og aktiviteter i en lang række interiør, og at de kan blive modificeret og flyttet rundt som behovet udvikler sig over tid. Modulært design gør udvælgelse, kombinationer og ændringer meget lettere såvel som mindre dyre.

Unik netværksposition

Intelligent Spaces løsninger bygger på iagttagelse og grundig forståelse af det samspil, der kan opnåes mellem vores netværk af kunder, leverandører og partnere.

egenskaber

Bæredygtigt

God akustik

Bakterieresistent

Modulært

Let vedligeholdelse

Lav vægt