fbpx

HIGH QUALITY ACOUSTIC SOLUTIONs

FRA SKROT TIL SLOT

Klip lånt fra YouTube, https://bit.ly/2lYNhOM. Produceret af National Geographic ©

Forskningen viser, at der er over 150 millioner tons plastik i havene i dag. Hvis det fortsætter, som det har gjort indtil nu, vil der i år 2050 være mere plastik end fisk i havene. ”The New Plastic Economy” af Ellen MacArthur Foundation, 2016.

I Intelligent Space er visionen, at plastik aldrig skal være affald. I stedet skal det behandles som en værdifuld ressource. Ved hjælp af innovation og praktiske løsninger finder vi akustiske muligheder, baseret på polyetylentereftalat-plastik (PET). Vi skaber produkter af høj kvalitet, baseret på bæredygtige løsninger, der kan genbruges igen og igen til gavn for miljøet og brugerne. Dette er grundlaget i vores forretning.

DEN CIRKULÆRE MODEL

Klip lånt fra https://www.circulardesignguide.com ©

Takket være moderne teknologi kan vi nærme os en cirkulær økonomi, hvor materialer genbearbejdes og gendesignes til nye produkter. Derved kan materialet antage nye former og liv. En cirkulær plastikøkonomi er derfor mere end bare genbrug af produkter – det er en kontinuerlig opgradering af plastik.

I Intelligent Space arbejder vi med et cirkulært design, som kan rekonfigureres. Det giver løsningerne længere holdbarhed, kræver mindre bearbejdning og minimerer mængden af plastik der ender i miljøet. I praksis tillader det en uendelig mængde forskellige sanselige og formmæssige udtryk.

Luk menu